Our Location

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Om oss

Weitai Group

Weitai Group ble grunnlagt i 1970. I 1992 flyttet fabrikken til Gaoyao City, Guangdong-provinsen for å etablere Weitai Hardware Enterprise Co., Ltd., og i 2002 opprettet Jason Hardware Enterprise Co., Ltd., vi spesialiserer oss på produksjon av skap, møbler, byggevare. Hovedprodukter: PULLS, KONBS, HENGSLER, HOOK, etc., Råvarer: sinklegering, aluminiumslegering, jern, kobber og rustfritt stål; Store eksportland dekker Europa, USA, Canada, Australia, Sør-Afrika, Sør-Amerika, Russland, etc.

Vi har mer enn 6 produksjonslinjer for plating, og vi har uavhengige støping, støping, maskinering, polering, plating, pakking og one-stop produksjonslinje, produktene er 100% laget av oss selv.

Selskapet har et samlet areal på 46 620 kvadratmeter og har mer enn 500 ansatte. Produktet har mer enn 10 000 stiler og typer. I 2018 oversteg vårt årlige salg 100 millioner stk

Våre produkter har absolutte konkurransefortrinn i kvalitet, pris og leveringstid. Vi ser frem til muligheten til å gi deg den beste servicen, og inviterer deg oppriktig til å besøke fabrikken vår.

Jason Hardware

Weitai Hardware

Jiefu Hardware

New Weitai Hardware

Cooperating brands

Subscribe to Our Newsletter

nn_NONorwegian